ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τάσος Λουφαρδάκης ασχολείται με τις Πολεμικές Τέχνες από το 1980. Ξεκίνησε κάνοντας Goju Ryu Καράτε, παίρνοντας τον βαθμό του 2ου KYU (καφέ ζώνη). Το 1986 άρχισε να ασχολείται με το Ταεκβοντό WTF (Oλυμπιακό), και υπήρξε Πανελληνιονίκης το 1992. Σήμερα έχει τον βαθμό του 5ου Dan, και έχει δίπλωμα προπονητή από την:
1) Σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γ’ κατηγορίας,
2)Σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Β’ κατηγορίας,
3)Σχολή προπονητών της Ευρωπαικής Ενωσης Ταεκβοντό (E.T.U.).

Aπό το 1992, παράλληλα με το Ταεβοντό ασχολήθηκε και την πολεμική τέχνη του ΜUAI THAI, παρακολουθώντας σεμινάρια με τον Στέφανο Στύλιο, τον Rammon Dekkers dekker

(παγκόσμιο πρωταθλητή), και τον Ταυλανδό μάστερ Woody. Είναι κάτοχος πτυχίου προπονητή από την International Amateur Muay Thai Federation.
Από το 2002 ξεκίνησε την προπόνηση στο Brazilian Jiu Jitsu, και σήμερα προπονείται κάτω από την επίβλεψη του Βραζιλιάνου παγκόσμιου πρωταθλητή Xande Ribeiro.
Τον Ιούνιο του 2017 κατόπιν εισήγησης του professor Αντώνη Καπαδουκάκη 2ο degree black belt του απονεμήθηκε από τον Βραζιλιάνο master Braulio Estima η Μαύρη ζώνη με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να είναι ο μοναδικός ελπαιδευττής στην Ανατολική Κρήτη με αυτό το βαθμό στην απαιτητική πολεμική τέχνη του Βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου.
Ο Κος Λουφαρδάκης το 1990 με δική του πρωτοβουλία και με την βοήθεια μερικών φίλων του, ιδρύει τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Ηρακλείου, του οποίου ήταν προπονητής μέχρι και τον Ιούνιο 2018, ενώ σήμερα διδάσκει στον νεοϊδρυθέντα σύλλογο μαχητικών τεχνών Ηρακλείου η Λάβρυς. Από το 1993 και μέχρι το 2014 αρθρογραφούσε σε εβδομαδιαία βάση στην εφημερίδα «Πατρίς», του Ηρακλείου, πάνω σε θέματα προπονητικής, φιλοσοφίας και αυτοάμυνας, του Ταεκβοντό, του Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, και του Μούϊ Τάϊ.
Το έτος 2015 -16 παρακολούθησε με επιτυχία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργάνωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κατόπιν εξετάσεων απέκτησε πιστοποιητικά επιμόρφωσης στα εκπαιδευτικά αντικείμενα «σχολικός εκφοβισμός» και «διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων».
Επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με θέματα «αθλητική ψυχολογία», «προπονητική», «αθλητιατρική», «αθλητική διαιτολογία» κ.α.
Το 2015-2016 διετέλεσε προπονητής Αυτοάμυνας στα Δημόσια Ι.Ε.Κ, Ηρακλείου στα τμήματα Αρχαιοφυλάκων μουσείων και αρχαιολογικών χώρων .

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες οι οποίες κατέχουν τον βαθμό της μαύρης ζώνης στο Ταεκβοντό και σήμερα προπονούνται στην πολεμική τέχνη του BJJ

Απονομή μαύρης ζώνης από τον τον παγκόσμιο πρωταθλητή BJJ Braulio Estima

_DSF3882

Σεμινάριο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή BJJ Braulio Estima

DSC01050 DSC01612

Απονομή μωβ ζώνης και καφέ ζώνης από τον Master Rodrigo Medeiros.

DSC01615

 

 

 

 

 

 

 

Σεμινάριο με τον Master Julio Fernadez 6o Degree BJJ.

 

 

DSC01619

Αντώνης Καπαδουκάκης Black Belt BJJ, Hulio Fernadez, Τάσος Λουφαρδάκης.

koreaths

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σεμινάριο με τον Kορεάτη Master του Taekwon-do oh Young cho.

 

mouroutsos

Με το χρυσό ολυμπιονίκη του Taekwon-do Μιχάλη Μουρούτσο.

dekker2 muay thai dekker3

Σεμηνάριο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ramon Dekkers και τον προπονητή του Cor Hemmers.

tkd xeri tkd kick

Με τον ομοσπονδιακό προπονητή του Taekwon do κο.Κώστα Τζιδημόπουλο.

Leave us a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked (Required)