ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΗ

Ο προπονητής του Συλλόγου μας κος Λουφαρδάκης μαζί με αθλητές του Συλλόγου παρακολούθησε σεμινάριο προπονητικής Ολυμπιακού Ταεκβοντό με θέματα:

Παιγνιώδεις δραστηριότητες και Ταεκβοντό

Αρχές αποτελεσματικού coaching

Eεξέλιξη του αγώνα και της προπόνησης λόγω της χρήσης του ηλεκτρονικού θώρακα

Η φιλοσοφία του προπονητή- διδακτική –μεθοδολογία

Το Ταεκβοντο στην παιδική ηλικία

Η προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο Δρ Κων/ος Μπέης ο οποίος διδάσκει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τα πρακτικά μαθήματα «Επιλογή Ταεκβοντό» από το 1991 και «Ειδικότητα Ταεκβοντό» από το 1994, ως αποσπασμένος.

Είναι Διδάκτωρ του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. από το 2001 και Έχει διδάξει θεωρία και πράξη σε 11 Σχολές Προπονητών Ταεκβοντό (συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό την περίοδο 1994-2006) και στις δύο Σχολές Προπονητών Taekwondo της Πανευρωπαϊκής και Ελληνικής Ομοσπονδίας (European TaeKwonDo Union) (1999 & 2011), με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.T.F.).

Συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό ως Ομοσπονδιακός Προπονητής των Εθνικών Ομάδων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων (1991-2000 & 2005-2010), με τις οποίες συμμετείχε σε πολλά Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα με πολλές επιτυχίες. Συμμετείχε επίσης στην προετοιμασία των Ολυμπιονικών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Βαρκελώνη 1992, Σίδνευ 2000 και Πεκίνο 2008.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply