ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τάσος Λουφαρδάκης ασχολείται με τις Πολεμικές Τέχνες από το 1980. Ξεκίνησε κάνοντας Goju Ryu Καράτε, παίρνοντας τον βαθμό του 2ου KYU (καφέ ζώνη). Το 1986 άρχισε να ασχολείται με το Ταεκβοντό WTF (Oλυμπιακό), και υπήρξε Πανελληνιονίκης το 1992. Σήμερα έχει τον βαθμό του 5ου Dan, και  έχει δίπλωμα προπονητή από την:
Σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γ’ κατηγορίας,
Σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Β’ κατηγορίας,
Σχολή προπονητών της Ευρωπαικής Ενωσης  Ταεκβοντό (E.T.U.).
Aπό το 1992, παράλληλα με το Ταεβοντό ασχολήθηκε και την πολεμική τέχνη του ΜUAI THAI, παρακολουθώντας σεμινάρια με τον Στέφανο Στύλιο, τον Rammon Dekkers dekker

(παγκόσμιο πρωταθλητή), και τον Ταυλανδό μάστερ Woody. Είναι κάτοχος πτυχίου προπονητή από την International Amateur Muay Thai Federation.
Από το 2002 ξεκίνησε την προπόνηση στο Brazilian Jiu Jitsu, και σήμερα προπονείται κάτω από τις οδηγίες του Βραζιλιάνου παγκόσμιου πρωταθλητή Braulio Estima.
Σήμερα κατέχει τον βαθμό της καφέ ζώνης, και είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος εκπαιδευτής στο Ηράκλειο από την Διεθνή Ομοσπονδία Βραζιλιάνικου  Ζίου –Ζίτσου (IBJJF), την Οργάνωση η οποία διοικεί παγκοσμίως τη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη.
Δάσκαλος του στο Ταεκβοντό υπήρξε ο Κος Αντώνης Καπαδουκάκης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έφερε το άθλημα αυτό στην Κρήτη, με τον οποίο εξακολουθεί να συνεργάζεται και για την εξάπλωση το Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου στο νησί μας.
Ο Κος Λουφαρδάκης το 1990 με δική του πρωτοβουλία και  με την βοήθεια μερικών φίλων του, ιδρύει τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Ηρακλείου, του οποίου είναι και μέχρι σήμερα προπονητής. Από το 1993 αρθρογραφεί σε εβδομαδιαία βάση στην εφημερίδα «Πατρίς», του Ηρακλείου, πάνω σε θέματα προπονητικής, φιλοσοφίας και αυτοάμυνας, του Ταεκβοντό, του Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, και του Μούϊ Τάϊ.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 

_DSF3882

Σεμινάριο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή BJJ Braulio Estima

DSC01050     DSC01612

Απονομή μωβ ζώνης και καφέ ζώνης από τον Master Rodrigo Medeiros.

DSC01615

 

 

 

 

 

 

 

Σεμινάριο με τον Master Julio Fernadez 6o Degree BJJ.

 

 

DSC01619

Αντώνης Καπαδουκάκης Black Belt BJJ, Hulio Fernadez, Τάσος Λουφαρδάκης.

koreaths

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σεμινάριο με τον Kορεάτη Master του Taekwon-do oh Young cho.

 

mouroutsos

Με το χρυσό ολυμπιονίκη του Taekwon-do Μιχάλη Μουρούτσο.

dekker2    muay thai    dekker3

Σεμηνάριο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ramon Dekkers και τον προπονητή του Cor Hemmers.

tkd xeri   tkd kick   

Με τον ομοσπονδιακό προπονητή του Taekwon do κο.Κώστα Τζιδημόπουλο.

Leave us a Comment